Radiere Biroul de Credit

Intrebari frecvente

Biroul de Credit este, pe intelesul tuturor, un registru tinut de bancile din Romania; in acest registru, se adauga informatii privitoare la clienti (debitori) si la situatia lor bancara – daca sunt rau-platnici, daca au intarzieri la plata creditului, daca au avut executari silite etc. Cu ajutorul acestui registru, bancile pot vedea ce riscuri isi asuma atunci cand va ofera un credit sau o refinantare.

Daca aveti un istoric negativ in Biroul de Credit inseamna ca veti fi respins sau ca veti obtine conditii nefavorabile (dobanzi mari, perioade mai mici de rambursare, suma de finantare mai mica etc.)

Istoricul negativ in Biroul de Credit va poate afecta in urmatoarele feluri:

  • Respingere credit;
  • Respingere refinantare;
  • Acordare credit in conditii; nefavorabile
  • Suma finantata mai mica.

In primul rand, mentionam ca este o procedura necontencioasa – adica nu va fi nevoie de instanta. Nu un judecator va lua aceasta decizie, ci Biroul de Credit – o entitate independenta condusa de catre institutiile bancare.

Durata este, de regula, de ordinul a cateva zile sau saptamani. Nu va fi nevoie sa asteptati perioade indelungate pentru a obtine o solutionare, in special cu asistenta echipei noastre de consultanti si avocati cu expertiza in cadrul procedurilor din Biroul de Credit din Romania.

Da! Cele mai bune conditii de finantare le obtineti, in primul rand, daca nu aveti istoric negativ in cadrul Biroului de Credit. Bancile analizeaza situatia actuala pe care o aveti si, in functie de aceasta, va decide daca va ofera un credit/refinantare si in ce conditii vi le ofera.

Daca ati avut probleme in trecut (credit neplatit la timp, refinantari succesive, intarzieri la plata ratelor, executari silite etc.), recomandam ca mai intai sa verificam situatia pe care o aveti la Biroul de Credit si, daca aceasta este negativa, sa ne ocupam de solutionarea acesteia prin stergere. Dupa obtinerea stergerii istoricului negativ, puteti obtine un credit in cele mai bune conditii.

Da. Avem o echipa multidisciplinara de consultanti si avocati.

Avocatii va reprezinta si solutioneaza situatia in cadrul Biroului de Credit, iar consultantii nostri financiari va pot ajuta sa obtineti cele mai bune conditii de finantare dupa aceea.

Nu sunteti obligat sa luati credit cu ajutorul nostru dupa stergere; aveti libertatea de a lucra cu cine doriti in privinta obtinerii creditarii. Noi doar suntem aici daca aveti nevoie si de acest serviciu de identificare a potentialelor institutii de finantare (banci sau IFN-uri) de la care puteti obtine conditii favorabile.

Mai ai intrebari? Echipa noastra iti raspunde!

Apeleaza la o echipa de consultanti si avocati cu experienta de peste 4 ani in solutionarea situatiilor privind istoricul negativ in Biroul de Credit

Call Now Button