Aplica acum!

Veti fi contactat in aceeasi zi de un consultant

CEL MAI AVANTAJOS PRET DIN ROMANIA

Iti radiem istoricul bancar negativ

Daca aveti un istoric negativ in Biroul de Credit inseamna ca veti fi respins sau ca veti obtine conditii nefavorabile (dobanzi mari sau perioade mici de rambursare).

In ultimii ani, am ajutat peste 4000 de clienti sa aiba istoricul curat in Biroul de Credit, scapand de povara unui istoric negativ si reusind sa obtina din nou credite sau refinantari in conditii normale.

Aplica acum!

Veti fi contactat in aceeasi zi de un consultant

Suntem marca inregistrata la O.S.I.M.

Consultanta radiere Biroul de Credit este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

click aici pentru a vedea certificatul oficial

Consultanta

Verificare in B.C.

Primul pas este verificarea situatiei concrete pe care o aveti in B.C.; facem o analiza asupra acesteia.

Consultanta

Stergere din B.C.

Al doilea pas va insemna inceperea procedurii de negociere in vederea stergerii din B.C..

Consultanta

Reprezentare in B.C.

Avocatii nostri vor redacta notificarile, motivarile si va vor reprezenta in fata B.C. pana la stergere.

Consultanta

Acordare credit financiar

Dupa obtinerea stergerii istoricului negativ, va putem sustine si in obtinerea unui credit financiar.

Consultanta

Acordare credit imobiliar

Va stam la dispozitie in obtinerea celor mai bune conditii in vederea acordarii unui credit imobiliar (ipotecar).

Consultanta

Refinantare credit actual

Stergerea istoricului negativ deschide si calea refinantarii creditului actual, daca va fi necesar si veti solicita acest lucru.

O abordare umana si prietenoasa

In noi veti gasi intelegere si un partener pe termen lung

  • Home-1-Legal-Issue-Icon Expertiza in situatiile B.C.
    Am ajutat peste 4000 de clienti de-a lungul ultimilor ani si i-am ajutat sa le fie sters istoricul negativ din Biroul de Credit. Am invatat din succese, dar si din greseli, pentru a oferi acum cea mai eficienta solutionare.
  • Home-1-Recommended-Lawyers-Icon Construirea celei mai bune strategii
    Nu facem experimente cu situatia sau cu banii pentru care ati muncit din greu. Analizam situatia, stabilim strategia optima si inaintam pentru a atinge obiectivul.
  • Home-1-Choose-Advisor-Icon Abordare prietenoasa
    Intelegem bine situatiile prin care ati trecut din cauza istoricului negativ in Biroul de Credit, de aceea echipa noastra stie sa abordeze fiecare situatie cu calm si cu o atentie sporita, asupra situatiei personale si juridice.

Acoperire nationala

Suntem o echipa unita la nivel national, avand alaturi consultanti financiari si avocati cu experienta in situatiile privind consultanta in B.C.

Intrebari frecvente

Biroul de Credit este, pe intelesul tuturor, un registru tinut de bancile din Romania; in acest registru, se adauga informatii privitoare la clienti (debitori) si la situatia lor bancara – daca sunt rau-platnici, daca au intarzieri la plata creditului, daca au avut executari silite etc. Cu ajutorul acestui registru, bancile pot vedea ce riscuri isi asuma atunci cand va ofera un credit sau o refinantare.

Daca aveti un istoric negativ in Biroul de Credit inseamna ca veti fi respins sau ca veti obtine conditii nefavorabile (dobanzi mari, perioade mai mici de rambursare, suma de finantare mai mica etc.)

Istoricul negativ in Biroul de Credit va poate afecta in urmatoarele feluri:

  • Respingere credit;
  • Respingere refinantare;
  • Acordare credit in conditii; nefavorabile
  • Suma finantata mai mica.

In primul rand, mentionam ca este o procedura necontencioasa – adica nu va fi nevoie de instanta. Nu un judecator va lua aceasta decizie, ci Biroul de Credit – o entitate independenta condusa de catre institutiile bancare.

Durata este, de regula, de ordinul a cateva zile sau saptamani. Nu va fi nevoie sa asteptati perioade indelungate pentru a obtine o solutionare, in special cu asistenta echipei noastre de consultanti si avocati cu expertiza in cadrul procedurilor din Biroul de Credit din Romania.

Da! Cele mai bune conditii de finantare le obtineti, in primul rand, daca nu aveti istoric negativ in cadrul Biroului de Credit. Bancile analizeaza situatia actuala pe care o aveti si, in functie de aceasta, va decide daca va ofera un credit/refinantare si in ce conditii vi le ofera.

Daca ati avut probleme in trecut (credit neplatit la timp, refinantari succesive, intarzieri la plata ratelor, executari silite etc.), recomandam ca mai intai sa verificam situatia pe care o aveti la Biroul de Credit si, daca aceasta este negativa, sa ne ocupam de solutionarea acesteia prin stergere. Dupa obtinerea stergerii istoricului negativ, puteti obtine un credit in cele mai bune conditii.

Da. Avem o echipa multidisciplinara de consultanti si avocati.

Avocatii va reprezinta si solutioneaza situatia in cadrul Biroului de Credit, iar consultantii nostri financiari va pot ajuta sa obtineti cele mai bune conditii de finantare dupa aceea.

Nu sunteti obligat sa luati credit cu ajutorul nostru dupa stergere; aveti libertatea de a lucra cu cine doriti in privinta obtinerii creditarii. Noi doar suntem aici daca aveti nevoie si de acest serviciu de identificare a potentialelor institutii de finantare (banci sau IFN-uri) de la care puteti obtine conditii favorabile.

Echipa noastra iti sta la dispozitie

Apeleaza la o echipa de consultanti si avocati cu experienta de peste 4 ani in solutionarea situatiilor privind istoricul negativ in B.C.

Call Now Button